Agraïment al personal del CLILAB Diagnòstics

Tornar a Notícies

El Comitè de Direcció del CLILAB Diagnòstics vol agrair a tot el seu personal la seva disposició i treball i, transmetre la confiança de que aquesta serà una situació que superarem amb l'esforç conjunt de tots i totes.

Benvolguts i benvolgudes,

Ja fa moltes setmanes que va començar aquest malson del COVID-19, i també ja en fa moltes que tots nosaltres estem treballant molt per sobre del que podria ser normal.

Vam lluitar plegats per poder començar les proves de PCR el més aviat possible i lluitem cada dia per poder seguint fent-les matí, tarda i nit. Lluitem també per no trencar estocs i per poder donar els resultats als nostres clients (hospitals i primària) el més ràpid possible.

Ara fa dos o tres dies ens comenten els hospitals que sembla que comença a baixar lleugerament l’activitat a urgències, la qual és una molt bona notícia, però encara no ens permet baixar la guàrdia. Els hospitals segueixen plens de pacients que necessiten també el nostre suport analític urgent.

Des de l’equip de direcció, i també en nom de la Presidenta i els membres del Consell Rector de CLILAB Diagnòstics, volem escriure-us aquesta carta per agrair-vos de tot cor l’esforç extraordinari que esteu fent cadascú de vosaltres en el vostre treball diari. No podem estar més orgullosos.

Sabíem que teníem un gran equip, però ara ja no ens queda el més mínim dubte. Estem convençuts que el final de tot aquest malson ens farà més forts com a grup i ho podrem celebrar plegats.

Esperem que ens puguem fer una forta abraçada real tots, encara que pel que sembla haurem d’esperar una mica.

Amb tota l’admiració del món,

Mònica Corominas, Rafael Comas i Miguel Ángel Benítez

Comitè Directiu del CLILAB Diagnòstics

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL