CLILAB Diagnòstics clausura els actes de celebració del seu 20è aniversari

Tornar a Notícies
Personal del CLILAB Diagnòstics a la celebració del 26 de novembre

El passat 25 de novembre, un centenar de professionals vinculats al sector sanitari ens vam reunir a l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès per celebrar el 20è aniversari de CLILAB Diagnòstics.

Durant l'acte, es va debatre sobre l'origen i el model territorial de CLILAB, la situació de l'abans i el després de la pandèmia i les limitacions i els reptes de la medicina del laboratori del segle XXI. Tot plegat, acompanyat de recursos audiovisuals que van permetre als assistents fer un recorregut pels diferents laboratoris que CLILAB Diagnòstics té arreu de la província de Barcelona.

CLILAB Diagnòstics va iniciar la seva activitat com a Consorci Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf l'any 2002 i, a partir de l'any 2007, va ampliar el seu àmbit d'actuació, mitjançant la gestió dels laboratoris del Consorci Sanitari Integral situats a l'Hospital Dos de Maig, a l'Hospital General de L'Hospitalet i a l'Hospital Moisès Broggi.

El nostre gerent, Rafael Comas, va fer "un balanç absolutament positiu". Assenyalant que s'han complert, amb escreix, els objectius proposats i ho atribueix a "la capacitat de captar la tecnologia necessària, l'habilitat de generar confiança als nostres socis i, també, a la professionalitat de les persones que hi treballem".

Rafael Comas, gerent de CLILAB Diagnòstics: "El balanç és absolutament positiu. Hem aconseguit, amb escreix, els objectius que ens havíem proposat"

La pandèmia va suposar un abans i un després pels laboratoris clínics. El nostre director tècnic, Miguel Ángel Benítez, va explicar que "comptàvem amb uns recursos molt justos, al principi", però que amb l'esforç de tots, "vam aconseguir donar la resposta que necessitava la societat en aquell moment". Va assegurar també que "aquesta situació dura, ens va servir per adonar-nos que tenim la capacitat d'adaptar-nos i d'assolir qualsevol meta que ens proposem". Entre els seus reptes principals pel futur pròxim, va destacar la digitalització de tots els processos i l'ampliació del ventall de proves genètiques.

Miguel Ángel Benítez, director tècnic de CLILAB Diagnòstics: "Després de la pandèmia, ens hem adonat que tenim la capacitat d'adaptar-nos a qualsevol repte que ens proposem"

L'esdeveniment va comptar, a més, amb la presència de la delegada territorial de Regió Sanitària Àmbit Metropolità Sud, Gemma Valeta, que va manifestar la voluntat de "seguir animant i potenciant aquest model de gestió en xarxa"

Per altra banda, el dissabte 26 de novembre, els treballadors del CLILAB Diagnòstics van participar en una activitat de team building amb els Castellers de Vilafranca. La jornada va ser molt enriquidora i va servir per ser conscients de l'important que és cadascú dels membres pel grup. La cohesió, la simbiosi i el treball en equip, són pilars fonamentals per aconseguir els objectius del CLILAB.

Per molts anys CLILABDiagnòstics!!!

El personal del CLILAB Diagnòstics va tenir la iniciativa de fer un LIP DUB per commemorar aquest 20è aniversari. Pots veure'l clicant aquí

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics