CLILAB Diagnòstics augmenta la seva cartera de clients

Tornar a Notícies
Façana de la Clínica Molins (imatge de Google)

A partir del dia 1 de juny CLILAB Diagnòstics va augmentar la seva cartera de clients amb la incorporació de l'activitat de les analítiques de la Clínica Molins

La Clínica Molins, centre sanitari dedicat al pacient convalescent, de llarga estada i, cada vegada amb més rellevància, al pacient sub-agut, està situat a Molins de Rei i és referent a la comarca del Baix Llobregat.

Amb la incorporació d'aquest nou centre sanitari, CLILAB Diagnòstics continua expandint-se entre centres sociosanitaris i centres sanitaris dedicats a l'atenció del pacient sub-agut, tal com ja va fer anteriorment amb el centre Ricard Fortuny de Vilafranca, la Clínica Guadalupe d'Esplugues de Llobregrat i la Fundació Sanitària Sant Josep d'Igualada.

Aquests centres requereixen un servei ajustat a les seves característiques i a les necessitats del perfil de pacient que tracten.

En aquest sentit, CLILAB Diagnòstics ha sabut donar resposta a aquestes necessitats, treballant amb un catàleg més ajustat, però amb la mateixa qualitat amb què es treballa pels centres hospitalaris.

És per això que, amb aquesta nova aliança, la Clínica Molins rebrà els resultats de les analítiques dels seus pacients amb un valor afegit, ja que CLILAB Diagnòstics aportarà al facultatiu sol·licitant el seu coneixement expert.

Les mostres provinents de la Clínica Molins es processen majoritàriament al laboratori de l'Hospital Moisès Broggi, centre del Consorci Sanitari Integral (CSI).

S'hi analitzen les determinacions de les àrees d'hematologia, bioquímica i microbiologia. En cas d'haver de processar alguna prova especial, aquesta es deriva al laboratori central de Vilafranca del Penedès.

La major part d'analítiques arriben al laboratori de l'Hospital Moisès Broggi a través d'un circuit de rutina establert de dilluns a divendres, però amb la possibilitat de fer enviaments de mostres urgents des de la Clínica Molins a qualsevol hora del dia, incloent-hi caps de setmana i festius.

La Clínica pot beneficiar-se d'aquest servei urgent perquè les mostres s'analitzen a un centre amb laboratori d'urgències on treballen tècnics de laboratori presencialment les 24 hores del dia i que reben el suport d'una analista de guàrdia.

Previ a l'inici de l'activitat, CLILAB va fer una presentació al personal de la Clínica Molins sobre materials d'extracció, extracció i recollida de mostres, sobre les prestacions del catàleg del laboratori general i de microbiologia, els circuits de transport i que va finalitzar amb un ampli repàs de les proves de microbiologia.

Esperem que aquesta nova aliança sigui un pas més per consolidar CLILAB Diagnòstics com a centre de diagnòstic versàtil en diferents àmbits.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics