Al CLILAB Diagnòstics celebrem 20 anys de servei públic al territori

Tornar a Notícies
Logotip 20 anys

En aquests anys, els laboratoris clínics que formen part del CLILAB s’han convertit en especialistes d’ anàlisis clíniques, microbiologia i anatomia patològica.

Al CLILAB volem celebrar amb dos grans esdeveniments un aniversari molt especial, ja que celebrem 20 anys de la trajectòria dels nostres laboratoris clínics.

Divendres 25 de novembre l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès acollirà un acte per commemorar aquestes dues dècades d'existència del Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf. Durant la jornada es debatrà sobre l'origen i el model territorial de CLILAB; la situació de l'abans i el després de la pandèmia; i les limitacions i els reptes de la medicina del laboratori del segle XXI. L'acte comptarà amb la presència de funcionaris públics, directius del CLILAB i per descomptat, referents de la medicina de laboratori que aportaran el seu punt de vista i la seva experiència en les diferents taules rodones que es duran a terme. Per acabar la jornada compartirem un aperitiu amb tots els assistents.

A més, dissabte 26 de novembre, tindrà lloc una celebració especial pels treballadors de tots els centres i departaments del CLILAB. L’esdeveniment inclourà una activitat de team building durant el que podrem gaudir de moments divertits. Per finalitzar, disposarem d'un temps per compartir experiències entre companys, recordar els moments viscuts durant aquests darrers anys i compartir entre tots un aperitiu.

Feliç 20è Aniversari!!!!

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics