CLILAB Diagnòstics col·labora en diferents mitjans de comunicació

Tornar a Notícies
Tècnic del CLILAB treballant amb una mostra de COVID-19

El CLILAB Diagnòstics participa en diferents mitjans de comunicació per explicar la metodologia de treball del laboratori durant els dies de pandèmia.

El passat 10 de juliol, el canal Taronja de l’Anoia va convidar a la facultativa Sílvia Miró, especialista en anàlisis clíniques i membre de l'equip Covid19 del CLILAB Diagnòstics, per col·laborar en el programa “Anem per feina”, juntament amb el Dr. Ferran Garcia, gerent de Consorci Sociosanitari de l’Anoia (CSA) i el Sr. Miquel Angel Cerdà, Director General de Veolia.

La coordinadora tècnica del laboratori central del CLILAB Diagnòstic, Paquita Casanova, va explicar al diari multimèdia d’actualitat i notícies de l'Alt Penedès, RTV Vilafranca, l'adaptació de l'espai i del personal del laboratori que es va fer durant la pandèmia per poder fer front al diagnòstic de la covid-19.

També va participar la facultativa Sílvia Miró, abans citada. Ella va ser l’encarregada d’explicar com es fa la prova diagnòstica de biologia molecular coneguda com a PCR que són les sigles de Reacció en Cadena de la Polimerasa.

A dia d’avui, es mantenen molts dels protocols duts a terme per poder fer front a la situació viscuda durant l’estat d’alarma, tot i que s'està tornant, paulatinament, a l'activitat normal de rutina que hi havia prèvia a la pandèmia, que es fa paral·lelament a les proves PCR Covid-19.

Aquí teniu els links per poder veure els reportatges:

CANAL TARONJA: Anem per Feina 10-7-20

RTV VILAFRANCA: Més de 40.000 proves PCR des de l’inici de la crisi del coronavirus

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL