CLILAB Diagnòstics i el CSI uneixen forces per a oferir un Servei d'Anatomia Patològica d'avantguarda

Tornar a Notícies

El Servei d'Anatomia Patològica del Consorci Sanitari Integral, CSI, i el Consorci del Laboratori Intercomarcal de l’ Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf, CLILAB Diagnòstics, han iniciat una nova col·laboració amb l'objectiu d'optimitzar la gestió del servei i oferir una atenció de qualitat als pacients.

La col·laboració entre el Servei d'Anatomia Patològica del CSI i CLILAB Diagnòstics, donarà suport a nou hospitals comarcals de la província de Barcelona, amb més de 20 anatomopatòlegs i més de 30 tècnics especialistes en anatomia patològica. Això permetrà oferir un servei d'alta qualitat i proximitat als pacients de tota la província.

Aquesta col·laboració s'ha dut a terme gràcies als recursos propis de totes dues entitats i té com a objectiu millorar l'eficiència del servei, impulsar la innovació i la recerca, i oferir un servei més atractiu per a la incorporació de nous professionals.

Punts clau de la col·laboració:

  • Optimització de la gestió del servei: Es treballarà per a optimitzar els recursos, millorar la gestió assistencial de l'activitat, la gestió i la coordinació de les licitacions, i la gestió integral de la demanda.
  • Millora de la qualitat assistencial: L'objectiu és millorar l'atenció dels pacients, utilitzant les últimes tècniques i tecnologies disponibles.
  • Atracció de nous professionals: S'oferirà un servei més atractiu per a la incorporació de nous professionals, la qual cosa permetrà garantir la continuïtat del servei en el futur.

Aquesta col·laboració és un pas important per a millorar l'atenció sanitària a la província de Barcelona.

El CSI i el CLILAB Diagnòstics estan compromesos a oferir un servei de qualitat als pacients i a treballar junts per a garantir la millor atenció possible.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics