CLILAB Diagnòstics dona la benvinguda als residents de primer any del Consorci Sanitari integral (CSI)

Tornar a Notícies
D'esquerra a dreta: Raquel Clivillé, Miguel Ángel Benítez i Gemma Celma

El passat 9 de juny el CLILAB Diagnòstics va participar en les sessions de benvinguda que va organitzar el CSI per tal de donar la benvinguda als residents de nova incorporació parlant de la implicació del Laboratori Clínic en el procés diagnòstic dels pacients.

En una sessió de dues hores de durada a l’auditori de l’ Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi (CSI), el Miguel Ángel Benítez, director tècnic del CLILAB, la Gemma Celma, responsable dels laboratoris CLILAB Barcelona i la Raquel Clivillé, responsable dels laboratoris de microbiologia CLILAB Barcelona, van parlar sobre els punts clau de la demanda de proves tant del Laboratori General com del Laboratori de Microbiologia.

Es va fer especial èmfasi en el paper de l’especialista del laboratori com un consultor més dins de l’organització hospitalària per col·laborar en el diagnòstic del pacient. També es va insistir en el valor de la bona recollida de mostres, l’optimització de la demanda de les proves analítiques en la petició i la gestió correcta dels resultats obtinguts.

El CLILAB Diagnòstics està molt implicat en la formació dels professionals sanitaris i continua compromès en el paper multidisciplinari del procés diagnòstic i el valor de la Medicina del Laboratori.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics