Conèixer l'ofici per a millorar l'orientació professional en els centres educatius

Tornar a Notícies

La Fundació Bertelsmann juntament amb el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) ha impulsat el projecte Xcelence - Escoles que Inspiren. L'objectiu d'aquest projecte és millorar l'orientació professional que reben els joves i les joves i ja està en funcionament en tots els centres de secundària de Vilafranca del Penedès.

Un dels pilars del projecte és impulsar la connexió entre l'escola i l'empresa. Per a això, s'organitzen activitats d'orientació, com a visites escolars i xerrades de professionals, amb l'objectiu que els estudiants puguin prendre decisions amb criteri sobre el seu futur professional.

Durant nou dijous, els alumnes de 4t d'ESO dels Instituts de Vilafranca assistiran a les instal·lacions del CSAPG per a participar en les xerrades.

En aquestes trobades, nou professionals explicaran en què consisteix la seva professió descriuran com és el seu dia a dia, detallaran quins coneixements són necessaris per a fer el seu treball i parlaran sobre la seva trajectòria acadèmica i formativa, a més d'altres experiències que poguessin ser rellevants per al procés d'orientació.

En les xerrades participaran professionals diferents, entre ells, una tècnica auxiliar en cures d'infermeria, una infermera, un tècnic de radiologia, una tècnica d'ambulàncies, una administrativa, un fisioterapeuta, una treballadora social i un metge.

CLILAB Diagnòstics també col·laborarà en aquesta iniciativa per a donar a conèixer el treball dels professionals del laboratori clínic. Així, aportarà la perspectiva d'un tècnic de laboratori, qui compartirà la seva experiència professional amb els alumnes.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics