Visita del Comitè Executiu del Consorci Sanitari de l'Anoia al laboratori central de CLILAB Diagnòstics Vilafranca

Tornar a Notícies
D'esquerra a dreta: Yuliya Poliakova, responsable Microbiologia CLILAB, Xavier Magrans, director de persones i talent CSA, Meritxell Bros, directora Economicofinancera CSA, Jordi Monedero, director Assistencial CSA, Rafael Comas, Gerent CLILAB, Ignasi Riera, Gerent CSA i Sílvia Miró, responsable relacions socis i clients CLILAB

Aquest dimarts, CLILAB Diagnòstics ha rebut la visita del comitè executiu del Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA) a les seves instal·lacions de Vilafranca. La visita, encapçalada per destacats membres del CSA, ha tingut com a objectiu conèixer de primera mà la distribució i el funcionament de les diverses àrees del laboratori, així com enfortir la col·laboració entre les institucions sanitàries del territori.

CLILAB Diagnòstics, compta amb un laboratori ubicat a l'Hospital Universitari d'Igualada, on es realitzen les proves rutinàries de les analítiques de consultes externes, pacients hospitalitzats, analítiques d’urgències i d’anatomia patològica. Les mostres d'Atenció Primària de l’Anoia i aquelles que requereixen una anàlisi de major complexitat s'envien al laboratori de Vilafranca del Penedès, que funciona com el laboratori central, equipat amb tecnologia avançada per garantir resultats precisos i fiables.

El comitè executiu del CSA s’ha mostrat interessat en l'organització i la capacitat de processament de CLILAB Diagnòstics. A més, s’han compartit possibles millores i noves sinergies que podrien implementar-se per optimitzar encara més el servei, beneficiant així la comunitat sanitària i als pacients que depenen d’aquesta col·laboració.

Aquesta visita referma el compromís de CLILAB Diagnòstics i el Consorci Sanitari de l'Anoia de treballar junts per l'excel·lència en el diagnòstic i l'atenció sanitària del territori, assegurant un servei d'alta qualitat i accessible per a tothom.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics