Dia Mundial de l'Administratiu Sanitari

Tornar a Notícies

Avui 11 de juny se celebra el Dia Mundial de l’Administratiu Sanitari, un esdeveniment que ens impulsa a fer una menció especial a tot el personal administratiu de la nostra empresa, part del motor del laboratori i peces clau de l'organització.

Des de CLILAB Diagnòstics, volem donar visibilitat i destacar la importància de les tasques administratives que es desenvolupen en els diferents departaments del laboratori.

Des del personal de secretaria tècnica, que s’encarrega de la gestió de les sol·licituds i l’atenció a clients i pacients, fins a tot el personal del laboratori que desenvolupa tasques administratives imprescindibles en aquest engranatge que permet donar la millor atenció al sistema sanitari del que formem part.

Darrere de cada procés analític hi ha un seguit de gestions administratives, moltes vegades invisibles, sense les quals seria impossible garantir el nostre objectiu final.

Secretaria, logística, informàtica, estadística, comptabilitat, contractació, recursos humans, qualitat, formació, i prevenció de riscos laborals. Tots els departaments treballem amb la finalitat comuna de donar un servei eficient als centres d'atenció primària i els hospitals situats a diferents punts del territori.

Som més que els gestors de dades i informació, som la primera veu o cara dels nostres usuaris, els confidents dels pacients que busquen resposta a les seves incerteses i l’enllaç fonamental entre els professionals i els usuaris, que ens atribueix un valor inqüestionable.

Per tots aquests motius, volem posar en valor aquest dia i reconèixer la tasca de tot el personal administratiu i del seu paper imprescindible dins de la nostra organització.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics