Dia Mundial del Medi Ambient

Tornar a Notícies

Avui, 5 de juny, se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una ocasió per reflexionar sobre la importància de conservar el nostre planeta i prendre mesures concretes per protegir-lo.

El lema d'aquest any, "Restaurar els Ecosistemes", posa de manifest la necessitat urgent de protegir els ecosistemes naturals per garantir un futur sostenible.

Durant anys, CLILAB Diagnòstics ha implementat diverses iniciatives per reduir el seu impacte ecològic i promoure pràctiques empresarials responsables. Accions com la instal·lació de fonts d’aigua i el subministrament d’ampolles reutilitzables per reduir l’ús de plàstics, o la inclusió de criteris mediambientals en les licitacions públiques, són exemples de l’esforç de CLILAB Diagnòstics per millorar la seva empremta ambiental.

Des de CLILAB Diagnòstics apostem per la integració de pràctiques sostenibles en la nostra institució, fent de la sostenibilitat ambiental un objectiu establert dins del nostre Pla Estratègic 2022-2025. Emmarcat en aquest context, aquest 2024, personal de diverses àrees de CLILAB Diagnòstics ha participat en una formació inicial sobre la norma ISO 14001, un estàndard internacional que especifica els requisits per establir un sistema de gestió ambiental eficaç.

Amb aquesta celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, CLILAB Diagnòstics reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient i anima a tothom a unir-se a aquesta important missió.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics