Des de CLILAB Diagnòstics donem la benvinguda als residents de primer any del Complex Hospitalari Moisès Broggi del Consorci Sanitari Integral (CSI)

Tornar a Notícies

El passat 27 de maig, dins del programa de sessions de benvinguda als residents de nova incorporació organitzat pel CSI, vam impartir una sessió on es presentava al Laboratori. L'objectiu principal va ser mostrar la implicació del Laboratori Clínic en els processos diagnòstics dels pacients i apropar la Medicina del Laboratori a la resta d'especialitats.

Durant la sessió de dues hores de durada, a l'auditori de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi (CSI), GemmaCelma, responsable dels laboratoris CLILAB Barcelona i RaquelClivillé, responsable dels laboratoris de microbiologia CLILAB Barcelona, vam exposar els punts clau en la modulació de la demanda de proves, tant del Laboratori General com del Laboratori de Microbiologia.

Es va fer especial èmfasi en la importància de l'especialista del Laboratori en el procés de diagnòstic del pacient. També es va insistir en el valor de la bona recollida de mostres, l'optimització de la demanda de les proves analítiques en la petició i la gestió correcta dels resultats obtinguts. Vam oferir la nostra disponibilitat com a referents en la interpretació de resultats analítics, per tal de solucionar les seves consultes al llarg dels seus anys de residència.

CLILAB Diagnòstics, continua molt implicat en la formació dels professionals sanitaris i compromès en el paper multidisciplinari del procés diagnòstic i el valor de la Medicina del Laboratori.

Benvingudes, benvinguts i bona estada!

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics