Al CLILAB Diagnòstics apostem per la genètica de laboratori.

Tornar a Notícies

Gràcies al diagnòstic genètic es millora la vida dels pacients amb malalties genètiques i es facilita la medicina personalitzada.

El camp de la genètica humana ha viscut un progrés exponencial al llarg de les dues últimes dècades gràcies a la incorporació de noves tecnologies que incrementen la taxa diagnòstica.

És per aquest motiu que la genètica i la genòmica es van obrint pas en la pràctica clínica. Però també és una realitat que les tecnologies de nova generació aporten una quantitat d'informació de difícil maneig i amb resultats difícils d'interpretar, ja que no es limiten als intervals de referència numèrics. Aquesta complexitat creixent fa necessària la presència de professionals formats en diferents vessants de la genètica: genètica clínica, assessorament genètic i genètica de laboratori. A més, la col·laboració entre professionals de diverses àrees de coneixement a través d'equips multidisciplinaris és imprescindible per a gestionar la informació de manera correcta i avançar amb un únic objectiu: oferir la millor atenció possible al pacient per a arribar a un diagnòstic adequat.

Des de CLILAB Diagnòstics apostem per aquesta estratègia. Amb la incorporació d'una genetista de laboratori pretenem fer costat als professionals clínics en el maneig dels pacients amb malalties genètiques per a facilitar la medicina personalitzada. Oferim assessorament pre- i posttest col·laborant amb l'orientació de cada cas, buscant la metodologia més adequada i facilitant la interpretació dels resultats obtinguts en el context del pacient i la seva família.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics