Responsables de l’àrea sanitària del Penedès visiten les instal·lacions de CLILAB Diagnòstics

Tornar a Notícies
D'esquerra a dreta Irene Abad, José Luís Ibañez, Rafael Comas, Miguel Ángel Benítez, Alba Cebollero, Teresa Sabater i Silvia Miró

La setmana passada, la Gerent de la Regió Sanitària Penedès i Directora dels Serveis Territorials de Salut al Penedès, Irene Abad Gil, juntament amb la Responsable del Sector Sanitari Penedès, Teresa Sabater Ripollès, van visitar les instal·lacions de CLILAB Diagnòstics acompanyades per, José Luís Ibáñez, President del Consell Rector, Rafael Comas, Gerent i Miguel Ángel Benítez, Director Tècnic.

La visita va començar al laboratori central de Vilafranca del Penedès, on es realitza l’activitat més especialitzada dels diferents centres perifèrics i va continuar al laboratori d’Anàlisis Clíniques i el laboratori central d’Anatomia Patològica de Sant Pere de Ribes del Consorci sanitari Penedès-Garraf (CSAPG).

Al CLILAB Diagnòstics treballem més de 200 professionals amb la finalitat de donar servei a l'activitat hospitalària i d'atenció primària de les comarques de l'Alt Penedès, Anoia, Garraf, Barcelonès i Baix Llobregat. Duem a terme més de 10 milions d'anàlisis clíniques anuals i una àmplia varietat de proves d'anatomia patològica realitzant més de 100.000 proves anuals. A més, oferim i comptem amb més de 70 punts d'extracció per a garantir l'accessibilitat als nostres serveis.

Al CLILAB, creiem en un model assistencial territorial i de proximitat, basat en l'eficiència on l'objectiu final és el pacient.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics