Josep Lluís Ibáñez Pardos, nomenat nou president del Consell Rector

Tornar a Notícies
Dr. Josep Lluís Ibañez, nou president del Consell Rector
Dr. Josep Lluís Ibañez, nou president del Consell Rector

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha signat aquest 13 de febrer el nomenament de Josep Lluís Ibáñez Pardo com a nou president del Consell Rector del Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf. Pren el relleu de Rosa Núria Aleixandre Cerarols que deixa el càrrec després de dotze anys al capdavant de la institució.

Josep Lluís Ibáñez és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i treballa com a gestor des del 1988. Té un Màster de Salut Pública i és diplomat per ESADE en Gestió de Serveis Sanitaris i en Economia de la Salut per la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de Barcelona. Té una llarga experiència en la gestió, així com un coneixement profund del Penedès i el Garraf.

Va desenvolupar la seva carrera professional entorn de l'atenció primària de l'Institut Català de la Salut a l'Alt Penedès des dels anys vuitanta fins a finals dels noranta. L'any 2009, va ser l'encarregat de liderar la fusió entre la Fundació Sant Antoni Abat i la Fundació Sant Camil i crear el Consorci Sanitari del Garraf, del qual en va esdevenir el gerent. El mes de juliol 2015 el Departament de Salut el va nomenar nou gerent del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès, amb la voluntat d'arribar a crear un Consorci transversal que agrupés els hospitals públics de les comarques del Garraf i l'Alt Penedès. Finalment, el mes d'abril de 2019 es va crear el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès-Garraf (CSAPG) i el Dr. Ibáñez va ser nomenat gerent de l'entitat fins el passat 1 de desembre.

Com a president del Consell Rector, el Dr. Ibáñez ha confirmat la seva voluntat de continuar el llegat de la Dra. Rosa Núria Aleixandre, qui ha estat una figura clau en el desenvolupament i èxit de CLILAB Diagnòstics en els darrers anys. La seva intenció és continuar defensant el model territorial i de proximitat del CLILAB, mantenir la sostenibilitat econòmica i expandir el projecte abraçant noves oportunitats.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics