EL LABORATORI CLILAB Diagnòstics DE SANT PERE DE RIBES ESTRENA NOVES INSTAL·LACIONS

Tornar a Notícies
CLILAB Diagnòstics de Sant Pere de Ribes

El laboratori CLILAB Diagnòstics ubicat a l’Hospital-Residència Sant Camil, a Sant Pere de Ribes, estrena noves instal·lacions. Sent la ubicació la mateixa, s’ha remodelat l’estructura, la distribució de l’espai i s’hi ha aportat nou mobiliari amb el fi d’adaptar-se als nous reptes dins del món del laboratori.

El camp del diagnòstic clínic va canviant constantment de manera que s’han d’incorporar nous paràmetres i tecnologies que obliguen a adaptar els espais i la metodologia de treball.

Aquest nou espai ofereix una distribució més oberta, unifica les diferents àrees del laboratori, ja que fins ara l’àrea de microbiologia quedava separada, i proporciona espais per treballar de manera més confortable i eficaç.

S’espera que aquest canvi al laboratori CLILAB Diagnòstics de Sant Pere de Ribes aporti una millora general en les condicions de treball.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL