Míriam Ruiz, nova Coordinadora de la Secció d'Hematologia de l'Associació Catalana de Ciències de Laboratori Clínic (ACCLC)

Tornar a Notícies
Míriam Ruiz, nova coordinadora de la secció d'hematologia de l'ACCLC

El passat 10 de juny durant el XV Congrés de l’ACCLC, Míriam Ruiz, especialista en Anàlisis Clíniques i facultativa de l’àrea d’Hematologia de CLILAB Vilafranca , va ser nomenada la nova Coordinadora de la Secció d’Hematologia de l’ACCLC

Míriam Ruiz, és Llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona i va realitzar l'especialitat d'Anàlisis Clíniques a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona. Durant els últims 7 anys ha dut a terme la seva tasca assistencial a l'àrea d'hematologia de CLILAB Diagnòstics Vilafranca i forma part de la Secció d'Hematologia de l’ACCLC des del 2018, any de la seva creació.

Durant el congrés va fer una exposició dels objectius principals de la secció d’Hematologia, de les activitats dutes a terme al llarg del 2021-2022 i dels projectes en curs.

Els propòsits principals de la secció d’Hematologia són:

· Facilitar l'intercanvi de coneixements entre els diferents professionals que es dediquen a aquesta àrea del Laboratori.

·Recollir i elaborar documents de consens que siguin d'utilitat per l'harmonització de molts dels processos que es duen a terme en aquesta disciplina.

· Organització de cursos de Formació Continuada que permetin la millora contínua d'aquesta àrea de coneixement.

Des de CLILAB Diagnòstics volem aprofitar per desitjar-li molta sort en aquest nou projecte.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics