CLILAB Diagnòstics present en el nou edifici polivalent annex a l’Hospital Moisès Broggi

Tornar a Notícies
Imatge del nou edifici polivalent annex a l’Hospital Moisès Broggi

El passat 20 d'abril de 2021, la Consellera de Salut Alba Vergés i el Director del Servei Català de la Salut Adrià Comella van inaugurar l'edifici polivalent annex a l'Hospital Sant Joan Despí (Complex Hospitalari Moisès Broggi) previ a la seva posada en marxa amb l'entrada de pacients el 22 d'abril de 2021.

L' edifici té 4.643 metres quadrats repartits en 4 plantes on hi ha distribuïts un total de 56 llits per a pacients COVID (crítics i semicrítics). La planta baixa compta amb un servei de TAC , un box d’atenció immediata, una sala de cures avançades i un servei de Laboratori, en definitiva, uns serveis centrals que permeten donar resposta a les necessitats del centre.

El CLILAB Diagnòstics està present en aquesta ampliació, ja que, disposa de 34 metres quadrats destinats a la realització de proves PCR de COVID-19, el que permetrà optimitzar el temps de resposta i augmentar la capacitat diagnòstica del centre.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL