Estrenem nova imatge corporativa

Tornar a Notícies

El Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf ha canviat la imatge i el nom comercial (naming)

Després de 16 anys creixent com a CLI, el Consorci Laboratori Intercomarcal de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf ha decidit fer un canvi d’imatge. Les propostes que van anar sorgint arrel del Pla estratègic juntament amb la col·laboració dels creadors de la nova pàgina WEB Omatech (clilabdiagnostics.cat) han ajudat al disseny del nou logotip i naming.

A partir d’ara el CLI passa a dir-se CLILAB Diagnòstics i el logotip és el que podeu veure a la imatge d’aquesta notícia.

Amb aquest canvi, a més de tenir una imatge més moderna, volem remarcar que CLILAB Diagnòstics és més que un laboratori, és un centre de suport al diagnòstic que ofereix als nostres socis i clients la possibilitat de col·laborar més estretament per aconseguir l’objectiu comú: un diagnòstic ràpid i correcte en benefici del pacient.

Cal recordar que la raó social i dades fiscals continuen sent les mateixes.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL