LA PREANALÍTICA DE CLILAB DIAGNÒSTICS ESTRENA NOVES NEVERES ECO-FRIENDLY PER AL TRANSPORT INTERCENTRE DE CONGELATS

Tornar a Notícies
Tècnics dels diferents laboratoris de CLILAB Diagnòstics amb les noves neveres Eco-friendly per al transport intercentre de congelats a -30 ° C

A CLILAB Diagnòstics ens comprometen a cuidar el medi ambient.

A CLILAB Diagnòstics som conscients del canvi climàtic i per aquesta raó hem optat per una línia de neveres Eco-friendly per al transport intercentre de mostres congelades, les quals contenen un material reciclable amb l’objectiu de cuidar el medi ambient.

Les noves neveres BlueLine® de Deltalab tenen una capacitat de 20L i el seu interior isotèrmic conté materials 100 % reciclables, a diferència del gel sec. Les noves neveres tenen un aïllament de polipropilè de 50mm de gruix i al seu interior contenen diferents TempShells i TempFrames de -30 ° C per al transport durant 24h de les mostres a -30 ° C. Quan les rutes intercentre finalitzen al laboratori central, els materials es retornen al congelador de - 80° C per a estar disponibles per l’endemà, sense generar residus.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL