CLILAB Diagnòstics inicia el seu segon Pla Estratègic 2022-2025

Tornar a Notícies

Aquest 2022 es començarà a treballar el segon Pla estratègic del CLILAB Diagnòstics. Aquest Pla està constituït per 5 Línies estratègiques i 33 objectius estratègics, els quals, es desenvoluparan durant tres anys i en el que hi participaran de forma directa o indirecta la majoria dels professionals del laboratori.

Durant el mes de febrer i març es van dur a terme diverses sessions informatives a tot el personal del CLILAB per donar a conèixer el nou pla estratègic. Una comunicació externa i interna eficient, la formació continuada dels professionals (tant en els aspectes més tècnics com en les Soft skills), la digitalització dels processos, la sostenibilitat ecològica del laboratori (Green Lab) i la cultura de l'anàlisi de processos, són els aspectes més rellevants.

En relació amb el primer Pla estratègic comentar que s'ha donat per finalitzat a finals de l'any 2021. Aquest primer Pla estratègic del CLILAB que incloïa el període 2017-2020, es va prorrogar fins al 2021, a causa de la pandèmia. L'esforç dels professionals va permetre obtenir un compliment global dels objectius anuals d'entre el 70 i el 80% cada any. Treballar per posicionar CLILAB a la xarxa pública de salut, millorar l'accessibilitat, la qualitat i l'eficiència del laboratori, esdevenir un centre diagnòstic i impulsar la innovació, la docència i la recerca, eren els pilars d'aquest pla estratègic, ja finalitzat.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL