Col·laboració del Dr. Miguel Ángel Benítez, Director tècnic de CLILAB Diagnòstics, en les revistes "Diario Médico" i Correo Farmacéutico”

Tornar a Notícies
Director tècnic del CLILAB Diagnòstics
Dr. Miguel Ángel Benítez

Dr. Miguel Ángel Benítez director Tècnic de CLILAB Diagnòstics i president del Grup de treball de Microbiologia de la Sociedad de Medicina del Laboratorio (SEQC)

El passat 29 de gener es va publicar a “Diario Médico” i a “Correo Farmacéutico” els articles “La detección del HIV se adapta a los Nuevos tiemposi Pruebas de detección del HIV: cada vez más fiables, rápidas y cómodasrespectivament on, el Dr. Miguel Angel Benítez , va explicar la importància que té el període finestra en les tècniques de detecció d’anticossos pel diagnòstic de l’HIV. Aquest període es redueix entre 2-8 setmanes després de la infecció amb les tècniques més habituals del laboratori com són els mètodes de quarta generació que combinen la detecció d’ anticossos enfront a VHI 1 i 2 amb la detecció del antigen p24.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL