Col·laboració de Sílvia Miró Cañís en el webinar “Que no ens costi un ronyó!"

Tornar a Notícies
Imatge cartell NEPRHOWEEK-2021

L’ 11 de març es va celebrar el dia Mundial del ronyó i per aquest motiu, bioMérieux va crear la campanya: "Nephroweek 2021: !Que no nos cueste un rinón!"

El passat 9 de març la Facultativa especialista en Anàlisis Clíniques del CLILAB Diagnòstics Sílvia Miró, va participar en un dels webinars organitzats per bioMérieux sobre la prevenció i detecció precoç de la lesió renal aguda, amb la ponència:" Reforçant la relació amb el laboratori, aconseguirem millorar els desafiaments clínics actuals?". L'objectiu de la ponència va ser donar a conèixer la funció del laboratori en l'estudi de la salut i la malaltia amb la finalitat de participar en el diagnòstic, pronòstic, tractament, seguiment i prevenció de la malaltia renal. Durant la xerrada, es va recalcar la importància de la col·laboració entre la part clínica i el laboratori, el qual pot donar informació i assessorament sobre valor semiològic i la interpretació dels resultats en el diagnòstic de la lesió del ronyó prèvia a la insuficiència renal.

Les ponències dels webinars van estar multidisciplinàries, i hi van participar ponents de diferents especialitats que van traslladar els seus punts de vista, experiència i coneixements.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL