Rosa Núria Aleixandre deixa la presidència del Consell Rector

Tornar a Notícies
Els membres del Consell Rector del CLILAB en el comiat de la presidenta
Membres del Consell Rector i l'equip directiu del CLILAB en el comiat de la presidenta

La Dra Rosa Núria Aleixandre Cerarols a petició pròpia, ha deixat el càrrec de presidenta del Consell Rector del CLILAB Diagnòstics després de més de dotze anys al capdavant de la institució. El relleu serà assumit pel Dr Josep Luís Ibáñez, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.

Rosa Núria Aleixandre és llicenciada en farmàcia, especialista en anàlisis clíniques i doctora en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Girona. Ha desenvolupat la seva activitat en el món de la salut, la recerca i la docència universitària. Ha estat membre numerari de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i cap de servei i directora clínica dels laboratoris clínics de l'Institut Català de la Salut de Girona.

En quant al món de la recerca, ha cofundat el grup de recerca oncològica de Girona i ha estat la codirectora del grup de recerca sobre càncer de pàncrees i pròstata de la Universitat de Girona (UdG). Ha presidit el Consell Social de la UdG i actualment és presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Girona.

La Dra. Aleixandre ha rebut la Medalla al Treball President Macià 2022 i ha estat la presidenta del Consell Rector del CLILAB Diagnòstics des del 2011, càrrec que ha desenvolupat amb el rigor que atorga tota la seva extensa carrera professional en l'àmbit dels laboratoris clínics. Una gran professional, treballadora, compromesa i defensora incansable del laboratori clínic i del model territorial.

Des de CLILAB Diagnòstics volem expressar la nostra gratitud pels èxits compartits i les hores dedicades al servei del CLILAB.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics