El CLILAB Diagnòstics present al XXIV Congrés virtual de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC)

Tornar a Notícies
XXIV Congrés nacional Virtual

“El análisis de procesos como puerta a la mejora contínua en el Laboratorio de Microbiología. La experiencia de CLILAB Diagnòstics”

En el marc del XXIV Congreso Virtual de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC) i dins del programa de sessions exclusives organitzades per Biomèrieux com a patrocinador de l’esdeveniment, el passat 7 de juny, el Dr. Miguel Ángel Benítez Merelo, Cap de Servei de Microbiologia i Director tècnic del CLILAB Diagnòstics va presentar la ponència “El análisis de procesos como puerta a la mejora contínua en el Laboratorio de Microbiología. La experiencia de CLILAB Diagnòstics”.

La sessió va constar d’una part teòrica, sobre com aplicar la metodologia Lean als laboratoris de Microbiologia i una part pràctica on es van compartir amb els assistents els resultats de dos projectes de consultoria basats en aquesta metodologia que es van realitzar als Laboratoris de Microbiologia de l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi (CSI) i la del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG).

La metodologia Lean és una manera d’analitzar els processos que es generen, en el nostre cas al Laboratori, per tal d’optimitzar d’aquesta manera els resultats obtinguts tant pel que fa a la qualitat com al temps eliminant els processos que no aporten valor.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL