La Dra. Yuliya Poliakova participa en la sessió en línia “El Sistema GeneXpert® en Complexos Hospitalaris. Aplicacions del Programari Cepheid C360”

Tornar a Notícies

El passat 4 d'abril la Dra. Yuliya Poliakova, cap del servei de Microbiologia de CLILAB Diagnòstics, va participar en la sessió en línia “El Sistema GeneXpert® en Complexos Hospitalaris. Aplicacions del Programari Cepheid C360” organitzada per Cepheid, on va compartir l'experiència de CLILAB Diagnòstics amb el programari C360.

L'aplicació d'aquest programari, sobretot en laboratoris multicèntrics situats en diferents zones geogràfiques, facilita el monitoratge continu dels instruments GeneXpert®, incloent-hi la detecció de diferents errors i problemes que poden aparèixer en el processament de les mostres, el monitoratge de les comandes de reactius, la gestió de recursos tècnics en el laboratori i l'anàlisi de resultats i l'emissió d'informes.

Les possibilitats futures que la Dra. Poliakova va destacar del programari C360 van ser les següents: la personalització dels informes i la generació automàtica d'aquests, la implementació d'alertes i avisos, la incorporació de la informació addicional des del LIS per a millorar els fluxos de treball i l'aplicació de la IA en l'optimització de les funcionalitats del sistema.

Blog d'actualització científica

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL

Convocatòries CLILAB Diagnòstics