XIIè Congrés Nacional del Laboratori Clínic

Tornar a Notícies
LABCLIN

CLILAB Diagnòstics participa en eL XIIè congrés del Laboratori Clínic

El passat 24 al 26 d’octubre es va celebrar a Bilbao la dotzena edició del Congrés Nacional del Laboratori Clínic, organitzat per les principals societats científiques d’aquest camp.

CLILAB Diagnòstics va participar amb la presentació de 3 pòsters sobre diferents àmbits:

- Hay relación entre el dèficit de vitamina D y la concentración de los marcadores tumorales Ca125, Ca19.9 y Ca15.3? enllaç PDF

- Estudio de intercambiabilidad de la Aldosterona: Aldosterona concentración por RIA versus Aldosterona Concentración por immunoanàlisis. Aldosterona en suero versus Aldosterona en plasma. enllaç PDF

- Estudio comparativo de dos métodos para la cuantificación de los anticuerpos anti-receptor de TSH. enllaç PDF

Les exposicions del congrés van tractar diferents temes amb les presentacions de novetats en alguns marcadors de malalties tant comuns com l’Alzheimer, malaltia inflamatòria intestinal, leucèmies, càncer de pròstata... També es va parlar de noves estratègies de millora en el laboratori amb nous dissenys de controls de qualitat, control de POCT, novetats i millores en la fase preanalítica, eines per l’anàlisi de dades i optimització de la seguretat del pacient entre d’altres.

El congrés ha comptat amb espais d’exposició de les principals cases comercials, les quals estan disponibles a oferir les millors solucions per cada tipus de laboratori i necessitats diferents.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL