Àrees de treball del CLILAB Diagnòstics

7 Àrees de Serveis de Diagnòstic Biològic

Tenim set serveis de diagnòstic biològic, enfocats en una visió integral de l'usuari, és a dir, correlacionant les activitats de l'Atenció Primària i Hospitalària, permeten donar suport immediat a les necessitats urgents i generals dels socis i clients.

 • Bioquímica

  L’àrea de bioquímica es desenvolupa als sis centres hospitalaris del CLILAB. En cada centre es realitza les determinacions convencionals i urgents de bioquímica dels pacients hospitalitzats. Els centres amb més volum de pacients (Igualada, Sant Pere de Ribes i Moisès Broggi) també realitzen les determinacions de les seves analítiques de consultes externes.

  Llegir més...

 • Hematologia i Hemostàsia

  Els tubs es processen distribuïts en línies per tipus de mostra, i amb diferenciació entre anàlisis de rutina i proves especials.

  Llegir més...

 • Immunologia

  A l'Àrea d'Immunologia es realitzen tècniques d' Al•lèrgia i Hipersensibilitat, Autoimmunitat, Immunoquímica (Serologia, Hormones i Marcadors tumorals), estudi de Components Monoclonals i Cribratge prenatal.

  Llegir més...

 • Microbiologia

  L'àrea de Microbiologia està repartida físicament en quatre laboratoris diferents. Tres laboratoris es troben als centres hospitalaris de Sant Pere de Ribes, Igualada i Moisès Broggi; en aquests es realitza la Bacteriologia del pacient ingressat, incloent els estudis de control de infecció nosocomial. El quart laboratori està situat al Laboratori Central de Vilafranca.

  Llegir més...

 • Biologia Molecular

  La secció de Biologia Molecular es divideix en dues àrees de coneixement: Microbiologia Molecular i Genètica Molecular. Es realitzen analítiques amb caràcter urgent i de rutina.

  Llegir més...

 • Anatomia patològica

  El Servei d’Anatomia Patològica es desenvolupa als Centres Sanitaris del Garraf, Alt Penedès i Anoia del CLILAB. Realitzem diagnòstics de autòpsies, biòpsies, peces quirúrgiques, citologies generals, citologies cervicovaginals i PAAF (punció-aspiració per agulla fina).

  Llegir més...

 • Urgències

  L’àrea d’urgències es desenvolupa a cada centre. Es realitzen les tècniques urgents de cada àrea en excepció d’Anatomia Patològica.

  Llegir més...